loading...
شکوفه های زندگی
محمود بازدید : 151 سه شنبه 23 فروردین 1390 نظرات (0)

حقیقت امر این است که شما عزیزان با مطالعه این مقاله، در جست‌وجوی تعدادی راه‌حل برای ذهن نگران و مضطرب خود هستید

و این نگرانی ذهنی شما به تلاش و کوشش بی‌ریا و صادقانه‌تان اشاره دارد و در واقع نشان‌دهنده تلاش صادقانه شماست و شما در جست‌وجوی یافتن جواب محکم و استواری برای حل مشکل نگرانی ذهنی‌تان هستید.

درصورتی که به صورت دائمی و همیشگی فکر کردن و همچنین همواره نگران‌بودن، می‌تواند عوارض سنگین و غیرقابل جبرانی روی ذهن و سلامت عاطفی‌تان داشته باشد و به صورت آشکار و واضحی، سکوت و آرامش ذهنی‌تان، در اثر طغیان افکاری که در ذهن دارید، مختل می‌شود و از بین می‌رود. بی‌شک فشارها و تکان‌هایی که به صورت روزانه به شما وارد می‌شود، می‌تواند احساسات و عواطف‌تان را از بین ببرد و شما را از نظر فیزیکی و جسمانی خسته کرده و از پای درآورد.

دلایل گوناگون و متنوعی می‌تواند در پس‌نگرانی‌ها و اضطراب‌های ذهنی وجود داشته باشد. شکست و ناکامی در یک ارتباط یا رابطه تجاری، شغلی و حتی شکست در امتحان یا زیان و خسارت ناگهانی فقط تعداد کمی از مضرات نداشتن آرامش و خونسردی است. همه این موارد می‌تواند ماشه تغییرات رفتاری در شخصیت شما را رها کرده و همچنین می‌تواند صفات و خصوصیاتی مانند بردباری و شکیبایی و آرامش و سکوت را از شخصیت کمال یافته و بی‌عیب و نقص شما، محروم و تهی سازد. این یک حقیقت ناگوار است که سبک و نحوه زندگی همه ما سبب می‌شود که خواه ناخواه به سمت داشتن استرس، تشویش‌ها و نگرانی‌های اجتماعی و بی‌حوصلگی و بی‌طاقتی ترغیب شویم.

در حال حاضر می‌توانیم شاهد منطقی‌تر شدن هرچه بیشتر مردم باشیم، اما هنوز هم هستند بسیاری از مردم که یک عادت ذاتی و فطری دارند که به هر طریقی عاداتی از قبیل داشتن نگرانی‌های دائمی، اذیت و تحریک کردن خود را در وجودشان گسترش و پرورش می‌دهند و در برابر مسائل و موضوعات کم ارزش که شاید کمتر کسی به آن توجه داشته باشد، خونسردی خود را از دست می‌دهند. یک منشأ و علت از دست دادن خونسردی‌شان این است که تفکرات انتقادی خود را در ذهن‌شان به گردش در می‌آورند و باعث ایجاد انسداد و اختناق در مغز می‌شوند.

قبل از همه این موارد ذکر شده لازم است بدانیم که ذهن انسان یک دستگاه و ماشین است و به استراحت نیاز دارد. علاوه بر این، اغلب شاهد آن هستیم که یک جنس و گونه مشخص از مردمی دارای خصوصیاتی مثل بردباری و بلوغ و کمال وجود دارد و می‌تواند به آسانی جریانات و اتفاقات بالا و پایین را در رودخانه زندگی، هدایت و راهنمایی کنند. مردم موفقی وجود دارند که با معین و مشخص کردن ویژگی‌ها و خصایص شخصیتی عالی و همچنین داشتن آرامش و خونسردی ذهنی، می‌توانند در هر موقعیت و پیشامدی عاقلانه‌ترین و منطقی‌ترین راه را برگزینند.

مدیریت و کنترل عصبانیت و استرس، دو عامل سازنده و کلیدی است که می‌تواند علت اصلی بروز عصبانیت و همچنین نارضایتی ناشی از استرس را به شما نشان دهد و کمک خواهد کرد تا شخصیت‌تان را اصلاح کرده و بهبود بخشید.




منبع:روزنامه همشهري
محمود بازدید : 388 سه شنبه 23 فروردین 1390 نظرات (0)

نکاتی در رابطه با حفظ آرامش و خونسردی

برای یافتن علت اصلی و اساسی مشکل‌تان، فقط و فقط خود شما هستید که می‌توانید به خودتان کمک کنید و علت‌ها را بیابید و باید به صورت دائمی و همیشگی روی این علل و دلایل کار کنید. برای انجام این کار بدون شک خانواده و دوستانتان همیشه در کنارتان هستند و در این راه به شما کمک خواهند کرد. در ذیل به بیان نکات کلیدی در رابطه با اینکه چگونه می‌توانیم در موقعیت‌های مختلف آرام و خونسرد باشیم، می‌پردازیم:

بعضی لحظات از زندگی‌تان را برای خلوت کردن با خود اختصاص دهید: به یک مکان آرام و ساکت بروید، شاید این مکان پارک نزدیک محل زندگی‌تان یا یک رستوران کوچک باشد یا هر مکانی که بتواند لحظاتی سرزنده و پر از احساسات را به شما بدهد و بتوانید لحظاتی را با خود خلوت کنید. روی چمن‌های سبز و خنک، زیر آسمان بی‌کران بنشینید زیرا انجام این کار می‌تواند اعصاب شما را آرام سازد و فکر و خیال‌های آزار‌دهنده را از ذهن‌تان دور کند. اگر هیچ مکانی را برای خلوت کردن با خود پیدا نکردید، در یک اتاقی که نورگیر باشد، روی صندلی راحتی بنشینید و استراحت کنید. حتما اطمینان حاصل کنید که آن اتاق تهویه هوای مناسبی داشته باشد. اگر توانستید که به تراس دسترسی پیدا کنید، انتخاب بسیار خوب و مکان عالی و دنجی برای خلوت و تنهایی‌تان است.

با روح و روان و باطن خود صحبت کنید: قبل از اینکه سؤالی در رابطه با این راهکار به ذهن‌تان خطور کند، باید بدانید که منظور از روح و روان و باطن خود، هیچگونه روشنفکری روحی و معنوی یا یک چیز پنهانی و پیچیده‌ای نیست. این راهکار فقط نیازمند این است که دریچه‌های ذهن‌تان را بدون حساب و کتاب و بدون قضاوت، به راحتی باز کنید. فقط وجود داشته باشید، به خودتان اجازه ندهید که هیچ عقیده و باور و فکری در ذهن‌تان نمایان شود. تمام افکارتان را رها‌سازید. البته شایان ذکر است که انجام این کار، خیلی ساده و آسان نیست.

بپذیرید که این کار را انجام دهید اما اگر فقط به افکارتان اجازه دهید که بیایند و بروند، شما به آرامی یک آگاهی درونی را در ذهن‌تان رشد، توسعه و گسترش داده‌اید. شما باید ببینید که چگونه می‌توانید از طریق صحبت کردن با ذهن‌تان، خودتان را از آن حالت یکنواخت و خسته کننده، دور کنید. خواهید دید که افکارتان به صورت دائمی و همیشگی به ذهن‌تان ضربه و لطمه وارد خواهد کرد اما اگر برای یک بار هم که شده از افکارتان دوری و کناره گیری کنید، می‌توانید یک فاصله و مسافتی را بین ذهن و افکارتان به وجود آورید. این به آن معنا نیست که شما کارهای روزمره‌تان را تعطیل و متوقف کنید و با افکارتان درگیر و مشغول باشید. خیر، منظور این نیست. بلکه می‌توانید زندگی‌تان را به هر صورتی که دوست دارید، پیش ببرید اما فقط گاهی اوقات بنشینید و ذهن‌تان را نظاره‌گر باشید.

این فقط مثل عبادت، تفکر و تعمق است، زمانی که شما توانایی دارید احساس کنید که چگونه ذهن‌تان به واسطه وراجی‌های مداوم،تباه شده و به غارت رفته است. شما یک فهم و ادراک عمیق و ژرف خواهید داشت، زمانی که اجازه دهید افکارتان رها شود و در این صورت است که ذهن‌تان آرام خواهد شد. این یک آشکار‌سازی‌ و الهام است که شما باید آن را درک کنید و در مرکز توجه خود قرار دهید، بنابراین زمانی که شما دوباره صید این افکار مشابه را به صورتی نادرست، تکرار می‌کنید، توانایی این را خواهید داشت که به افکارتان نظم و ترتیب داده و به ذهن‌تان استراحت دهید. این نکات به شما کمک خواهد کرد که همیشه آرامش و خونسردی‌تان را حفظ کنید و بتوانید کنترل و اداره آرامش ذهنی و جسمی‌تان را در کنترل خود در آورید.

هنر کنترل و مدیریت عصبانیت را بیاموزید: اگر شما تعدادی مشکلات کاربردی و عملی در ارتباط با عصبانیت و تغییرات خلق و خو دارید، بنابراین خوب است که با یک مشاور، همفکری و مشورت کنید و از شر این مشکلات خلاص شوید. اگر در یک لحظه عصبانی شدید و سپس بعد از آن دچار پشیمانی و ندامت شدید، سرافکنده نباشید و اصلا احساس سرافکندگی نکنید.

با راهکارهایی که در بالا ذکر شد، می‌توانید بیاموزید که در هر موقعیتی چگونه آرامش و خونسردی خود را حفظ کنید. اگرچه با عادات و سبک زندگی خوب و مدیریت زندگی‌تان از طریق تنظیم کردن اولویت و حق تقدم و همچنین آموختن مبارزه با مشکلات به صورت روزانه، می‌توانید استرس‌تان را کاهش دهید و یاد بگیرید که چگونه آرام باشید. حتی مطالعه کتاب‌های مختلف در این زمینه نیز می‌تواند در کنترل افکار و عادات دلواپسی و نگرانی، کمک بزرگی برای شما باشد.




منبع:روزنامه همشهري
محمود بازدید : 212 پنجشنبه 26 اسفند 1389 نظرات (0)

حلقه اطرافيان رضا شاه


اطرافيان رضاشاه ، يعني كساني كه سهم بسزايي از به تخت نشاندن او داشتند و در جهت تحكيم پايه هاي قدرت ، اورا ياري دادند ، مجموعه اي از افراد و شخصيت ها را در بر مي گرفت كه به دليل نزديكي شخصي به شاه ، عهده دار مشاغل اساسي از نهاد هاي حساس دولت بودند . تعدادي از اين افراد به شرح زير مي باشند :


رضاخان

عبد الحسين تيمور تاش : پس از درخشش رضا خان در فضاي سياسي سالهاي پس از كودتاي 1299 تيمور تاش از هواداران دو آتشه سردار سپه و از طراحان و معماران سلطنت پهلوي به عنوان نخستين وزير دربار انتخاب شد . او به سرعت در رديف برجسته ترين و مقتدر ترين چهره هاي سياسي كشور پس از شاه عرض اندام كرد . نفوذ فوق العاده او در دستگاه رضا خان و اعتماد متقابل ميان آنها گذشته از همكاري در چهار چوب برخي توافق هاي سري ، در درجه اول از اين حقيقت ريشه مي گرفت كه تيمور تاش در زمان تصدي وزارت فوايد عدليه در كابينه سردار سپه يكي از نخستين كساني بود كه نخست وزير را به تملك تاج و تخت تشويق كرد و شايد بيش از تمام اطرافيان سردار سپه ، در راه تحقق اين هدف تلاش نمود .

محمود بازدید : 154 پنجشنبه 26 اسفند 1389 نظرات (0)

           

لحظه تحویل سال ۱۳۹۰ هجری شمسی به ساعت رسمی جمهوری اسلامی ایران ساعت ۲ و ۵۰ دقیقه و ۴۵ ثانیه روز دو شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۰ هجری شمسی (صبح زود)مطابق ۱۶ ربیع الثانی ۱۴۳۲ هجری قمری و ۲۱ مارس ۲۰۱۱ میلادی می باشد.

 

محمود بازدید : 295 سه شنبه 17 اسفند 1389 نظرات (0)

نامه زنان به ناصرالدین‌شاه+عکس

قبل از سفر ناصرالدین به فرنگ، سفر شاهانه مختص شكار و جنگ بود اما ناصرالدین تنها چند جنگ مختصر كرد، از شكار خسته شد و این سنت شاهانه را شكست.

سفر ناصرالدین در دوره آداب دیپلماتیك بود. مشكل این نبود كه ایران آن روز این آداب را نمی‌دانست، بالاخره رنگ‌های پرچم را می‌شد یك ترتیبی برایش قایل شد و شیر و خورشیدش هم كه از قبل بود، به مطرب‌های همراه هم می‌شد گفت یك چیزی همین جور دلی بزنند ولی ملكه داشتن دیگر گرفتاری بود. از ابتدای قصدِ سفر، این انتخابِ ملكه، دردِ شاه و اطرافیان بود، در حرم هم از قبل، بین امینه اقدس و انیس الدوله، رقابت بود كه البته این رقابت را در آخر انیس الدوله برد و شد ملكه ایران. باقی زن‌ها ماندند در حرمسرا، دعاگو تا شاه از سفر برگردد. این نامه و تلگراف‌ها شرح فراقِ زن‌های حرم و اهل حرم است به شاهِ در سفر.

نقاشی

نقاشی های انیس الدوله در مسكو پیش از بازگشت به تهران

محمود بازدید : 292 پنجشنبه 12 اسفند 1389 نظرات (0)

شاخصه هاي مومن واقعي؟

شاخصه هاي مومن واقعي

روي اين کره خاکي، بسياري از مردم هستند که مسلمانند و به وحدانيت خدا و خالقيت او شهادت مي‌دهند. اما در اين ميان تعداد مومنين بسيار کم است. کساني که از نظر دروني و نه فقط به لقلقه زبان بلکه از قلبشان به خداي متعال ايمان دارند.

حالا سوال اينجاست که چگونه مي‌توان مسلمان را از مومن شناخت؟ براي تمييز بين اين دو، شاخصه هايي ذکر کرده اند که هر کدام از آنها مي‌تواند براي ما ملاک مهمي باشد. همانطور که اميرالمومنين علي عليه السلام در خطبه متقين، اوصاف اهل تقوي را بيان کرده و درباره آنها مطالبي بيان مي‌فرمايد.

محمود بازدید : 180 چهارشنبه 11 اسفند 1389 نظرات (1)

غم و شادي از ديدگاه اسلام

غم و شادي از ديدگاه اسلام

شکي نيست که در دنيايي که ما زندگي مي کنيم، غم و شادي، عجين يکديگرند. بسياري از دوره هاي زندگي ما به خوشي و شادابي مي‌گذرد و برخي ديگر آن به غم و اندوه.

اما اگر بخواهيم از ديد اسلام، قرآن و روايات به شادي و نشاط و غم و اندوه، نگاهي کنيم، بايد آن را به دو قسمت تقسيم کنيم. يک دسته از شادي‌هاي ما در پي امور دنيوي به وجود مي‌آيد و دسته ديگر به دنبال امور اخروي. درباره غم و اندوه هم مساله همين طور است. مثلا وقتي به خاطر خدا به کسي کمک مي‌کنيم، از نظر روحي نشاط و انبساط خاطر پيدا مي‌کنيم. اين يک نشاط اخروي است.

محمود بازدید : 301 یکشنبه 01 اسفند 1389 نظرات (0)







ويژه نامه ميلاد فرخنده پيامبر اعظم ٬ محمد مصطفي
صلوات الله عليه و اله و گراميداشت هفته وحدت
12 تا 17 ربيع الاول



 

 




قال رسول الله صلي الله عليه و آله:

أحزَمُ النّاسِ أکظَمُهُم لِلغَیظِ

دوراندیشترین مردم کسى است که بیش از هر کس
بر خشم خویش چیره آید


الأمالى ، صدوق ، ص 28






محمود بازدید : 346 یکشنبه 01 اسفند 1389 نظرات (0)
 هراس (فوبیا) شایع
آیا از خزندگان چندش‌آور می‌ترسید؟ آیا از صدای رعد وحشت می‌کنید؟ نگران نباشید. شما تنها نیستید. طبق آمار منتشره از سوی مرکز ملی سلامت ذهنی آمریکا، در حدود 10٪ از مردم درگیر نوعی هراس هستند. توضیحات متعددی از جمله نظریه‌های تکاملی و رفتاری، برای چگونگی پدیدآمدن و رشد هراس در انسان وجود دارد. امّا علت آن‌ها هر چه که باشد، هراس‌ها قابل درمانند و می‌توان با روش‌های شناخت درمانی و رفتار درمانی برآن‌ها فائق آمد.

هراس‌های زیر، شایعترین هراس‌هایی هستند که به عوارضی از قبیل سرگیجه، تهوّع و نفس‌تنگی می‌انجامند. در برخی موارد، این عوارض تشدید شده و به حمله‌های ناشی از وحشت منجر می‌شوند. شایعترین هراس‌ها عبارتند از:

محمود بازدید : 320 یکشنبه 01 اسفند 1389 نظرات (0)

6 دلیل ترس از تغییر در زندگی  

فرد- اگر دوست دارید عنان سرنوشت خود را در دست گیرید، در این جا راهكارهایی به شما ارائه می‌كنیم تا بر ترس های خود غلبه كرده و در خود تغییر ایجاد كنید.
1. ترس از ناشناخته‌ها:ترس از ناشناخته‌ها باعث می‌شود افراد نتوانند از فرصت‌ها استفاده كرده و در موقعیت‌هایی كه چندان خوشایندشان نیست باقی بمانند. هر موقع صحبت از تغییر پیش می‌آید، مردم به گفتن چه پیش خواهد آمد می‌افتند.با خودتان فكر می‌كنید موقعیتی كه الان دارید بهتر است و به همین خاطر همه ایده‌ها و افكار تازه برای تغییر را در ذهنتان دفن می‌كنید و فكر می‌كنید باید همین جایی كه هستید باقی بمانید. اما باید بدانید ترس از ناشناخته‌ها یكی از مهم‌ترین دلایلی است كه افراد را از ایجاد هر نوع تغییر مثبت در زندگیشان باز می‌دارد.

محمود بازدید : 374 یکشنبه 01 اسفند 1389 نظرات (0)
 اشتباه مخرب که هر مشاجره ای را بدتر می کند
تحقیقات نشان می دهد که داشتن ارتباط خوب روابط را ارتقاء می بخشد، همچنین صمیمیت، اعتماد و حمایت بین طرفین را نیز بیشتر می کند. عکس این مسئله نیز صادق است: ارتباط بد صمیمیت را از بین برده، عدم اعتماد و اطمینان ایجاد می کند و حتی موجب تحقیر و اهانت بین دو طرف می شود. در زیر به چند نمونه از رفتارها و الگوهای ارتباطی ضعیف، منفی و حتی مخرب اشاره می کنیم که هر دعوا و مرافعه ای را بدتر می کند.


1. اجتناب از دعوا به طور کل:
به جای صحبت کردن درمورد مشکلات در یک جو آرام و توام با احترام برخی افراد سعی می کنند هیچ چیز درمورد مشکلات و دلیل ناراحتی خود به طرف مقابل نگویند و بعد آن را یکباره به صورت عصبانیتی وحشتناک بیرون می دهند. این به نظر راهی کم استرس تر می آید-که بخواهید به طور کل از بحث و مشاجره دوری کنید—اما معمولاً استرس بیشتری برای هر دو طرف ایجاد می کند چون با آن انفجار عصبانیت، تنش، خشم و مشاجره بیشتری بین دو نفر ایجاد خواهد شد. پس بهتر این است که به راحتی و با آرامش خاطر درمورد مشکلات خود با هم بحث کنید.

محمود بازدید : 329 یکشنبه 01 اسفند 1389 نظرات (0)
تاجری پسرش را برای آموختن «راز خوشبختی» نزد خردمندی فرستاد. پسر جوان چهل روز تمام در صحرا راه رفت تا اینکه سرانجام به قصری زیبا بر فراز قله کوهی رسید. مرد خردمندی که او در جستجویش بود، آنجا زندگی می‌کرد.
محمود بازدید : 1022 یکشنبه 01 اسفند 1389 نظرات (0)
دوستی های خیابانی و آشنا شدن دختران و پسران به دور از چشم والدین یكی از معضلات اجتماعی است .
علل اقتصادی ،اجتماعی و فرهنگی در جوامع با عث شده سن ازدواج بالا رود و جوانان كمتر تشكیل خانواده بدهند كه البته دنیای ارتباطات نیز در شیوع این معضل نقش بسزایی را دارد .
محمود بازدید : 281 یکشنبه 01 اسفند 1389 نظرات (0)

       http://www.loo3.com/loo3/308/love%20card%20(2).gif

وقتی دل ارزش خودش را از دست بدهد و چشمهایت دیگر اشکی برای ریختن نداشته باشد،وقتی دیگر قدرت فریاد زدن را هم نداشته باشی،وقتی دیگر هر چه دل تنگت خواسته باشد گفته باشی،وقتی دیگر دفتر و قلم هم تنهایت گذاشته باشند،وقتی از درون تمام وجودت یخ بزند،وقتی چشم از دنیا ببندی و آرزوی مرگ بکنی،وقتی احساس کنی تنهاترین هستی،چشمهایت را ببند و از ته دل بخند که با هر لبخند روحی خاموش جان میگیرد و درخت پیر جوان میشود.

 

مراسم برگزاری انجمن اولیا و مربیان دبستان شهیدین قاسمی 95-94

تعداد صفحات : 5

درباره ما
Profile Pic
این سایت می کوشد تا گوشه ای از فعالیت های آموزشی و پرورشی متناسب با یادگیری دانش آموزان مطالبی مفید و قابل استفاده دانش آموزان ارارائه دهد امیدوارم لحظاتی خوش در این سایت سپری کنید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    مترجم سایت
    لوگوی سایت

    شکوفه های زندگی

    لبیک یا حسین
    کادر آموزشی

    مدیر آموزشگاه


    آمار سایت
  • کل مطالب : 144
  • کل نظرات : 15
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 18
  • بازدید امروز : 43
  • باردید دیروز : 22
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 335
  • بازدید ماه : 866
  • بازدید سال : 5,231
  • بازدید کلی : 67,572